DU ER FTPN!

Det er endelig sommer og vi kan lade batteriene. Noen av dere kjenne den befriende brisen under skjørtet, mens andre tråkker videre med uønskede bukser. Uansett hvem du er, så er vi her for deg!

Sommer er fest og moro i mange varianter, grill på terrassen med gode venner festivaler, pride og annen hygge. Det er en feiring av livet. Og livet er det vi skaper for oss selv og de rundt oss. Og det er akkurat det vi vil bygge på i tiden fremover.
FTPN består av mange fantastiske og ressurssterke medlemmer i alle landets kriker og kroker. Sammen er det ingen grenser for hva vi skal utrette.
Litt avhengig av statistikken man betrakter, så er det mellom 10.000 og 100.000 transpersoner i Norge. Og årets Oslo Pride Parade viste at transpersonene har en plass i det offentlige rommet og i folks hjerter. Publikum var henrykte over at vi var der og viste frem et fantastisk mangfold.
Derfor skal vi ut og frem. Trans er like naturlig som vann, og det som er naturlig skal ikke skjules.

Så hva skal vi gjøre videre? Ja, det er jo det spørsmålet jeg har til deg.
Styret skal hjelpe til å lage treffpunkter for familier og pårørende. Vi har et godt samarbeid med Stensveen ressurssenter og Brunes ressurssenter. Vi har et godt samarbeid med FRI, skeiv ungdom og Menneskerettighetsalliansen. Vi er mange som jobber for at nettopp du skal ha de rettigheter du forventer som et helt vanlig menneske i et fritt land.
Men FTPN er ikke bare oss som sitter i styret. DU er FTPN! Hvis det er noe som mangler, så fortell oss hva vi kan gjøre, både sentralt og lokalt hos deg. Sammen har vi muligheter til å utrette fantastiske ting. Vi kan lage treffpunkter. Vi kan jobbe sammen med skole, arbeidsplass, kirke eller kommune for å bedre lokale levekår. Vi kan stille opp i lokale parader. Eller vi kan bare støtte hverandre. For VI er FPTN.

God sommer!

Christian «Jasmine»
Leder, FTPN