UTSTILLINGEN “100%”

FTPN/ desember 23, 2014/ Politikk og samfunn/ 0 kommentarer

100% – et fotoprosjekt om psykisk helse.

Vi i avgangsklassen ved Bilder Nordic School of Photography 2010 er spente på å avduke resultatet av det vi nå har jobbet i flere måneder med. I alt er vi 38 fotografer som har skildret flere forskjellige historier innen temaet psykisk helse, med hvert vårt kamera og hver vår synsvinkel. Dette har resultert i en mangfoldig utstilling, fylt med enkeltbilder, dokumentar-serier, film, soundslides og lyd. Gjennom dette vil det oppnås en helt spesiell atmosfære for inntrykk til læring og ettertanke. 
100% av befolkningen har psykisk helse. Med prosjektet vårt ønsker vi å oppnå økt bevissthet rundt temaet. Vårt mål er å bryte ned fordommer for og gjøre det lettere for folk å prate om problemene sine. Har du spurt naboen din hvordan han har det i det siste?
Et av vår tids mest tabubelagte temaer har fått sin egen utstilling. Kom på premieren og ta del i en unik opplevese! I tillegg til det visuelle, vil vi by på underholdning og enkel servering. Spre ordet og ta gjerne med deg gode venner og familie!
9. til 23. april
Østbanehallen, til venstre etter hovedinngangen (ved ICA),

Premiere 9. april 19:00
www.100prosent.com 

Leave a Comment