Hagen satte i gang en umulig diskusjon

FTPN/ januar 31, 2015/ FTPN mener, Politikk og samfunn/ 0 kommentarer

Et tydelig eksempel på dette fikk vi i Aftenposten torsdag 20.5 da journalisten klarte å få transpersonen Sara Azmeh Rasmussen til å fremstå med "støtte til Carl I. Hagen". Ved en gjennomlesning av artikkelen ble det tydelig – iallefall for meg – at her var Rasmussen presentert for Hagens ensidige og løgnaktige fremstilling av saken. Hun kunne da heller ikke være uenig med journalisten om at det Hagen hevdet var feil.
Når vi leser videre og får høre Rasmussens egen historie er det som å høre Lises egen historie med bevisstgjøring i forhold til egen identitet. Dernest også Rasmussens konklusjoner om å leve et liv i ærlighet overfor seg selv.
Dette er bare ett eksempel på hvordan spillere hentes inn på banen av media for å delta i et spill hvor media lager reglene. Dersom du ikke får sympatien fra mediene fra starten av, er du håpløst fortapt. Alle fremstillinger gjør deg til den egoistiske, den intolerante, den hensynsløse og bedragerske.
Fy for en mediaverden vi har fått. Når du leser en sak i media neste gang – den virker så opplagt og klar – hell på ett kilo salt og tenk på alle mulighetene for at det noen som ikke er hørt eller at media har sin egen agenda.

Leave a Comment