Marion Arntzens bok lanseres

FTPN/ februar 2, 2015/ Lett blanding, Politikk og samfunn/ 0 kommentarer

Fra foragets omtale sakser vi:

I Mann er da kvinne møter vi transpersoner som er forskjellige steder i sine prosesser. I dagboks form forteller de om kampen for å for å forstå seg selv, sine gleder og sorger. Mann er da kvinne er en unik fortelling om enkeltmennesker som kjemper for å kunne respektere seg selv og for å bli respektert for den de er.

Marion Arntzen er kjent for sitt engasjement for alle typer transpersoner. Hun driver Stensveen Ressurssenter sammen med sin mann Harald, og hun er engasjert i flere av transforeningenene gjennom sitt mangeårige engasjement . Mange kjenner henne også gjennom fjernssynsserien "Jentene på Toten".
Les mer, og kjøp boken her: http://www.haugenbok.no/katverk.cfm?kpr=10-1_42&cid=220488 
Bokhandlerens fakta og omtale av boken:
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"><tbody><tr><td colspan="3">

Mann er da kvinne

</td></tr><tr><td nowrap="nowrap">Forfattere: </td><td>Marion Arntzen, Kari Kahrs</td><td rowspan="5"></td></tr><tr><td nowrap="nowrap">ISBN: </td><td>9788281433038
(8281433035)</td></tr><tr><td nowrap="nowrap">Forlag: </td><td>Piratforl.</td></tr><tr><td nowrap="nowrap">Utgitt: </td><td>2011</td></tr><tr><td nowrap="nowrap">Status: </td><td>Forventes i salg 17. juni 2011</td></tr><tr><td colspan="3">Forlagets omtale:
Etter den Gullrutevinnende TV-serien ved samme navn har "Jentene på Toten" blitt et begrep. Stensveen ressurssenter på Kapp, drevet av Marion Arntzen og hennes mann Harald Sundby, har i 14 år støttet mange transpersoner i å leve som den de selv definerer seg som. Etter tv -serien fikk hele Norge oppleve hva det vil si at alle mennesker har rett til å definere seg selv. Jentene på Toten mottok Homofrydprisen 2010. Marion og Harald ble tildelt YS‘ Likestillingspris 2010. I Mann er da kvinne møter vi transpersoner som er forskjellige steder i sine prosesser. I dagboks form forteller de om kampen for å for å forstå seg selv, sine gleder og sorger. Mann er da kvinne er en unik fortelling om enkeltmennesker som kjemper for å kunne respektere seg selv og for å bli respektert for den de er.</td></tr></tbody></table>

Leave a Comment