T*Kafe i Oslo

FTPN/ februar 19, 2015/ Fra samarbeidende organisasjoner, Lett blanding/ 0 kommentarer

Hver T*Kafe-kveld starter klokken 19.00, i LLHs loaler i Tollbugata 24. Det blir servert lett mat, og for alle som ønsker det, fortsetter kvelden på byen.

Lise Lindalen, Emil Wilmar og Silje-Håvard Bolstad står bak T*Kafeen, et aktivitetsgruppetilbud i regi LLH Oslo og Akershus, hvor tema er kjønnsidentitet.  Stjerna (*) i T*Kafe er lagt for å inkludere det meste av begreper som dekker transspekteret – og det betyr at vi innbyr bredt. Gode samtaler og det sosiale settes i fokus, men det blir også et spesialtema på hvert arrangement.

30. august – dating
Det første kafetreffet finner sted 30. august, og da blir spesialtemaet ‘dating’. Å finne en partner er for mange viktig for å få et fullverdig liv, men hvor og hvordan finner man den rette? Dette er utgangspunktet for denne samtalegruppen hvor vi inviterer deltagerne til å dele sine erfaringer. 

27. september – sosial angst
På det andre kafetreffet, er det den sosiale angsten som står for tur. Sosial angst er noe vi alle opplever fra tid til annen, og med sin bakgrunn som psykolog og transperson, belyser Silje-Håvard dette temaet. 

25. oktober – transhelse
På det tredje kafetreffet høsten 2013, er det den generelle transhelsen som tas opp som tema. Eva Michelson deler av sin omfattende kunnskap omkring transpersoners helse. Evas foredrag denne kvelden vil være relevant, uavhengig om du er operert eller ikke. Alle har en helse som må tas vare på (eller som kan forbedres). 

6. desember – familierelasjoner
Når det siste kafetreffet arrangeres 6. desember, er julen rett rundt hjørnet. For enkelte kan julen være en traumatisk tid, men denne kvelden møtes vi og setter fokus på det positive rundt julen! 
Les mer på LLH sine nettsider

Leave a Comment