Oppsving på chatten!

FTPN/ juli 25, 2016/ Lett blanding/ 0 kommentarer

Sommer er ikke bare sol og badetempereaturer som lokker frem bikini og korte skjørt. Agurknyheter finner man også på FTPN, og i år kan vi melde om høy aktivitet på chatten. Hvorfor er det noe å skrive om? 
Fordi chatten er tom i lange perioder, og et slikt oppsving vil vi benytte for å lokke flere brukere til chatten.
Chatten har vært svært aktiv både morgen og kveld hele juli gjennom. Med godt over 500 utvekslede meldinger i chatrommet på flere dager i juli, og et betydelig antall private meldinger i samme periode, ser dette ut til å bli en god sommer for chatten. 
Temaene har variert mye, og chatten har blitt brukt til å snakke om aktiviteter, følelser og klær. Det snakkes blant annet om en tur med Kiel-ferga til vinteren. 
Om det er været eller brukerne som har nye adferdsmønstre kan vi ikke konkludere med, men oppsvinget er veldig velkomment. 
Nå håper vi bare at aktiviteten vedvarer og at det kommer spennende frukter av samtalene på chatten. 
Har du ikke testet chatten selv? 
Chatten er åpen for alle innloggede brukere på FTPN.no. Forumreglene gjelder selvsagt i tillegg til folkeskikk. Det kan være litt krevende å følge tråden når det er mye aktivitet, men da er det mulig å åpne andre rom med egne tema eller flytte samtalen over på tomannshånd. 
Har du spørsmål om hvordan chatten fungerer eller andre tanker? Ta kontakt med webmaster.

Leave a Comment