Guide til Pride

FTPN/ juni 19, 2017/ Fra samarbeidende organisasjoner, FTPNs aktiviteter/ 0 kommentarer

Oslo Pride er her og vi hjelper deg til å finne veien gjennom LHBTQIx-jungelen.
Oslo Pride er en festival som arrangeres av FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold. Festivalen finner sted i Oslo er er åpen for alle. 
Temaet i år er å gå for de som ikke kan gå selv. Enten fordi de ikke kan, tør, vil eller klarer. Vi står sammen med alle de som befinner seg i skjul eller på andre måter er forhindret. Ingen er gjemt eller glemt. Alle er med.
FTPN forsøker å være tilstede og tilgjengelig, se uthevet tekst under.

23. juni – 30. juni, Pride House på Eldorado.

Pride House er en serie foredrag og workshops med ulike skeive tema. Her er mange muligheter til å tilegne seg ny kunnskap. Program: https://www.oslopride.no/program/pride-house/

25. juni – 2. juli, Kunstutstilling i Rådhusgalleriet.

Pride Art er en gyllen mulighet til å se skeiv kunst av høy kvalitet. Program: https://www.oslopride.no/program/pride-art/

28. juni – 1. juli, Pride Park i Spikersuppa.

Pride Park er selve festivalen med boder, utstillere, artister og masse spennende folk som møtes i Spikersuppa for å nyte starten på sommeren. Gå ikke glipp av dette!
Program: https://www.oslopride.no/program/pride-park/ FTPN har ikke egen bod, men vi vil forsøke å være til stede på området. 

28. juni, T-café

Møt andre likesinnede på FRIs T-kafé. T-café er på Pride Park festivalområdet og er for deg som gjerne viser deg frem offentlig. 
Mangfoldscafé er i NB22s lokaler og er for deg som heller vil ha det rolig og mindre offentlig. Mulighet til å skifte på stedet. 

29-30. juni, Mangfoldskafé med workshop

Mangfoldscafé er i NB22s lokaler. I hyggelig samvær forbereder vi oss til lørdagens parade. Etterhvert trekker de som vil ut i sommerkvelden og kjenner på livet i Pride Park eller et av byens mange utesteder. Mulighet til å skifte på stedet. 

30. juni, Kvinnekvelden på Rockefeller.

Kvinnekvelden er åpen for kvinner av alle kjønn. DJs, show og dans. Kle opp og fest inn i natten!
Program: https://www.oslopride.no/arrangementer/kvinnekvelden/

1. juli, Pride Parade, Oslo

For mange er dette selve hovedeventen der tusenvis samles i et langt paradetog gjennom Oslos gater. En flott mulighet til å vise seg frem og kjenne på den fantastiske stemningen som oppstår når så mange glade mennesker samles.
Program: https://www.oslopride.no/arrangementer/pride-parade/ FTPN er påmeldt med egen seksjon i paraden. Oppmøte på Grønland klokken 12:00.

1. juli, Skeiv natt på Rockefeller.

Oslo Pride avslutter med et smell på et fantastisk klubbkonsept og herlig musikk og dans.
Program: https://www.oslopride.no/arrangementer/skeiv-natt/

Alle arrangementer er også tilgjengelig på Facebook. Enkelte arrangementer kan kreve kjøp av billetter. Se mer informasjon om dette på arrangementets side. 

Vennlig hilsen 

Christian "Jasmine"
Leder, FTPN
Har du spørsmål, så ta kontakt. Vi hjelper så gjerne!

Leave a Comment