God sommer!

Christine Jasmine/ juni 6, 2018/ Nyheter/ 0 kommentarer

Etter en lang og kald vinter med mye snø er det endelig sommer. Jeg sier endelig, for det er det jeg føler. Men det er kanskje ikke alltid sånn?
For mange av oss er sommer også en krevende tid. Vi går lettere kledd og er dermed mer eksponert. Det nærmest kreves at vi er sosiale og deltar på alle mulige utendørsarrangementer. Noen synes det er helt topp og elsker det, mens andre forholder seg helt annerledes til det hele.

Våren har gitt oss mye å tenke på med mange

ice cream cone melting hot ice cream scoop temptation ice-cream dessert icecream summer sugar calorie refreshment refreshing seaside beach diet junk food leisure health dieting obese indulgent indulgence lifestyle weight nutrition eating sunshine ice cream cone ice cream cone icecream icecream icecream icecream summer summer summer summer summer seaside beach beach junk food health eating sunshine sunshine

stevepb (CC0), Pixabay

innlegg i debatten om helsetilbud for transpersoner. Mange som knapt nok vet hva en transperson er skal plutselig mene noe om hva slags helsetilbud vi skal ha tilgang til i Norge. 

Uansett hva du liker, så tenker vi på deg. Vi i styret i FTPN fortsetter arbeidet for sosial og politisk frigjøring av transpersoner, og normaliseringen av alle kjønn.
Dette arbeidet tar aldri slutt. Selv om du ligger på en strand eller sitter på en uterestaurant, eller sitter inne i mørket og ser på Netflix, så gir ikke vi opp å kjempe din kamp!!

Leave a Comment