Styret

Her finner du en oversikt over medlemmer i styret og utvalg valgt på årsmøtet 2016, samt lokalavdelinger og spesialfunksjoner.

Styret 2017-2018:

Leder er Christian “Jasmine” Karud-Lund, for tiden bosatt i Nittedal, elsker å involvere seg i alle mulige frivillige verv og funksjoner. Jasmine har sittet i styret siden 2016, først som webansvarlig.
Foruten frivillig arbeid fyller hun sin tid med kone og tre barn og en lidenskap for film, musikk og IT. Med andre ord er det nok å fylle tiden med.

Nestleder er Jeanette J Solstad Remø, en profilert forkjemper for transers rettigheter gjennom mange år, uredd og med et stort kontaktnett, blant annet gjennom sitt engasjement i Menneskerettighetsalliansen. JJ har vært med i foreningen siden 1986. Gjennom årene har hun vært innom de fleste av styrevervene. Jeanette bor i Oslo, og ønsker å bidra aktivt for rettigheter og aksept for transpersoner i samfunnet, og for at flest mulig mennesker får informasjon om ulike sider ved det å være en transperson.

Ny kasserer er Trude Helland fra Bergen. Trude har innehatt rollen tidligere og kjenner systemet godt. I tillegg er hun en aktiv dame som ofte treffes på lokallagets møter.

Anfinn Anne er styremedlem. Sjølstendig næringsdrivande under mottoet: Har du eit problem har eg ei løysing. Organisasjonserfaring er gjennom morsmelka fra ei svært aktiv mor som var ilsjel i politikk, idrettslag husmorlaget og kjerka. Bur i Sveio i Hordaland ca 30 min nord om Haugesund
Beste egenskap: Ser etter likheter i alle problemstillingar.

Helt ny i styret, men absolutt ikke ny i FTPN er Nina-Jeanette, også fra Bergen. Nina-Jeanette er en aktiv forumbruker og du kan lese veldig mye om henne der.

Styret kontaktes gjennom post@ftpn.no  .

Forbundssekretær

Nina Staff er forbundssekretær.

Lokalavdelinger:

Trøndelag: Kristin, kontaktes via midt_norge@ftpn.no  .

Hordaland: Trude H, kontaktes via hordaland@ftpn.no  .

Møre med omegn: Carla T., kontaktes via nordmore@ftpn.no  .

Oslo: Avdelingen kontaktes via oslo@ftpn.no  .