Person søkes til filmprosjekt.

Person søkes til filmprosjekt.

Hei! Jeg heter Mona og er en dame på 51 år som for tiden studerer digital innholdsproduksjon ved Høyskolen Kristiania. På studiet lærer vi blant annet dokumentarfoto, og jeg skal nå gjøre et fotoprosjekt der jeg følger en person igjennom en periode og skildrer livet til denne personen igjennom bilder. Jeg lurer på om dere kan hjelpe meg å finne denne personen, som syns det hadde vært gøy og spennende å hatt en fotograf på slep i en liten periode . Grunnen til at jeg har lyst å fotografere en transperson, er fordi jeg er fascinert av mennesker som skiller seg fra mengden på en eller annen måte. Jeg kan fortelle mer om prosjektet dersom noen har lyst på mer informasjon og en uforpliktende telefonsamtale eller mail til å begynne med. Bildene skal ikke brukes utenfor skolen, og er endel av eksamensoppgaven min. Alle bildene jeg tar vil selvsagt gis til den jeg tar bilder av.

Mitt telefonnummer er: 92 2075 08
Mail: monacarin@gmail.com

Håper å høre fra dere snart.

Med vennlig hilsen Mona Mehus.

-Mona Mehus ( monacarin@gmail.com )

2 Comments

 • Birna
  8. april 2019

  Jeg var på dette seminaret og bringer gjerne videre et stort ønske om at flere eldre transpersoner melder seg til å være med. “Eldre” her å forstå som 50 år eller mer.

  Projektets formål er å lage en informasjonsfilm til bruk i helsevesenet og siden vi alle blir eldre med tiden, burde helsevesenets kunnskap og innsikt i våre livsituasjon være i egen interesse.

  Ta gjerne kontakt med undertegnede om du ønsker mer detaljerte opplysninger. Eller meld din interesse direkte til Janne Bromseth på epostadressen janne@frioa.no.

  • Birna
   8. april 2019

   Hm. Kom som kommentar til feil nyhet … sånn går det når jeg prøver å svare via et lite nettbrett 😀

Send