Pridehilsen fra Christine

Pridehilsen fra Christine

Idag kulminerer Oslo Pride i Paraden. JEG ER STOLT over å gå sammen med min organisasjon, Forbundet for transpersoner i Norge. Jeg er stolt over å være transkvinne, stolt over å være pappa til 3 fantastiske barn, stolt over å være kona til vidunderlige Jenny, stolt over å lede FTPN. Stolt over å jobbe i Sykehuspartner og å ha jobbet i Siemens, begge gode og inkluderende arbeidsplasser.

Jeg er også stolt av de hårete leggene mine fordi jeg gir så mye av min tid at jeg ikke hadde tid til å vokse de. 😋 Jeg er stolt over alt jeg har fått til og representerer. Jeg er hun som har masse kjærlighet, som bryr seg, som vil at verden skal være et varmt og vakkert sted fullt av kjærlighet. For det er en menneskerett å elske.

Dette er en gledens dag, men vi går fordi ikke alle opplever å bli behandlet med respekt og medmenneskelighet. Fortsatt blir mennesker diskriminert eller trakassert fordi vil være seg selv og elske den de vil. De opplever fordommer og at andre skal mene noe om hvordan de skal leve sine liv, eller hva som er “rett” og “galt”.

Vi går fordi det fortsatt er nødvendig å minne alle på at kjærlighet er ufarlig, at det er greit å være seg selv, og at vi er best tjent med å respektere hverandres ulikheter og mangfold.

Happy pride!!! ❤️🧡💛💚💙💜

1 Comment

 • Miss Toppen
  3. juli 2018

  Hei sjefen ☺️
  Flott ny nettside. Elsker funksjonen «legg til begivenheter», vi pratet faktisk om den så sent som i paraden lørdag, jeg visste jo ikke da at dette allerede var på plass. Thøft.
  Finner ikke ut helt hvordan søke medlemmer? Ei liste lissom å bla igjennom, er jo funksjonelt. Finnes det?
  -Toppen

Send