Mangfoldskafé Oslo

FTPN i samarbeid med PKI Norge og FRI Oslo-Viken ønsker igjen velkommen til mangfoldskafe i Oslo. Denne gangen på en fredag! Kafeen er åpen for alle, er gratis og har ingen aldersgrense. Om du er under 18 år, så ta gjerne med en voksen.
Vi gjentar suksessen fra sist og bestiller pizza til alle som kommer. I tillegg serverer vi kaffe, te og mineralvann. Si gjerne fra om matallergier/intoleranser ved å sende en melding til FTPN på facebook eller til oslo@ftpn.no. Om ønskelig, ta gjerne med medbrakt mat eller bestill egen mat fra f.eks. Foodora.
Vi ønsker å bidra til flere treffsteder for alle kjønnskreative personer i hele Norge. Vi ønsker derfor velkommen til mangfoldskafe i Oslo for alle transpersoner og allierte. Dette inkluderer selvfølgelig også ikke-binære. Hos oss er det trygt å utforske kjønn eller kjønnsidentitet og finne fellesskap med andre transpersoner.
Om du ønsker å skifte til annet kjønnsutrykk før kafeen har vi tilgjengelige rom. Vi åpner dørene for dette tidligst kl 17. Gi oss et hint i forkant om du har behov for å skifte om.
Vi disponerer hele lokalet til Batteriet Oslo alene.
Flott om du melder deg på arrangementet her på facebook, eller ved å sende en epost til post@ftpn.no slik at vi får en ide om hvor mange som kan tenke seg å komme.
Og til slutt. Velkommen til en trygg mangfoldskafe for alle i Oslo.
OBS Korrekt adresse er: Batteriet Oslo, Fredensborgveien 22F, Oslo. Lenke til Google maps

Se også vårt facebook-arrangement om denne mangfoldskafeen: https://fb.me/e/1mae4D2Sc

 

Detaljer

Dato fredag 05. april 2024
Klokkeslett 18:0021:00
Kalender Årsmøte FTPN

Sted

Navn Oslo - Batteriet
Adresse
Fredensborgveien 24f
0177 OSLO
Kjøreinstruks Batteriet Oslo, Fredensborgveien 22F, Oslo