Oslo Pride 2024

Oslo Pride 2024

Publisert av Pauline Vie den 21.06.24.

Oslo Pride nærmer seg med stormskritt og FTPN har noen arrangementer i Oslo samtidig for våre medlemmer. Vi håper å se mange av dere. Velkommen til hyggelig samvær.

Fredag 21. juni kl 18 til 21. Vi arrangerer trans og mangfoldskafé i samarbeid med Fri Oslo og Viken og PKI på Batteriet Oslo. Se eget arrangement på facebook og vår egen hjemmeside for mer informasjon.

Fredag 28. juni kl 17.30-19.30. Velkommen til FTPNs Pridetreff/vorspiel på Cafe Amsterdam. Det er mange arrangementer under Pride denne kvelden, og det hadde vært hyggelig å treffes før noen av de mange av Oslo Prides egne arrangementer senere på kvelden.

Lørdag 29. juni kl 11:30. FTPN går i Pride-paraden som nr 5 av 143. Oppmøte til Pride-paraden fra kl 11:30 i nærheten av i Grønlandsleiret, se etter fanen vår. Vi går som nummer 5 etter PKI og HKS og altså nesten helt først.  Paraden starter ca kl 12. Vi møtes til hyggelig prat og samvær etter paraden. Mer informasjon på eget facebook-arrangement og på ftpn’s webside.

Ruten starter i Grønlandsleiret og ender i Sofienbergparken på Grünerløkka. Ruten går som vanlig frem til Kirkeristen, deretter svinger den inn i Storgata og fortsetter opp Thorvald Meyers gate. Paraden ankommer Pride Park i krysset Helgesens gate/Toftes Gate. Deltakere i/på kjøretøy blir sluppet av cirka 100 meter frem i både Helgesens gate, og første del av Københavngata. Frivillige vil være til stede for å hjelpe sjåfører å finne plass å slippe av deltakere.

 

Sjekk værmeldingen for dagen. Ta med vann uansett vær. Bruk solkrem om det er sol, regntøy om det regner, og ellers er det bare å bruke sunn fornuft. Dersom du bruker paraply i paraden, kan du dessverre ikke ta den med inn på Olso Prides arenaer.

Se også Oslo Prides egen websider for mer informasjon: https://www.oslopride.no