Forbundet for transpersoner er en interesseorganisasjon for alle mennesker som har et transtalent, og som i dag samlet sett gjerne kalles transpersoner. Dette er personer som ønsker å være eller opptre i et annet kjønnsuttrykk enn det man er blitt tillagt ved fødselen, og personer med en annen kjønnsidentitet enn det som samfunnet har antatt for dem ved fødselen. Det finnes transpersoner av alle legninger.

 

Dersom du ønsker å bli medlem velg meny punktet INNMELDING på meny over denne teksten.

Aktiviteter

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår for å få en oversikt over alle våre arrangement!

Haugaland Pride 2024

Haugaland Pride 2024

Nå er tiden kommet for å tenke på Haugaland Pride 2024 Arrangementet avholdes i Haugesund i uke 24 (8 -15 juni 2024) Det er ingen grunn til å sitte i go-stolen, nå skal sommerkjolen (eller det du måtte ønske å ha på deg) fram i lyset. Forbundet vil i samarbeid med Foreningen Haugaland Pride arrangere mangfoldskafeer i Haugesund. I tillegg skal vi gå i paraden under forbundets fane , kom igjen å hiv deg med. Om du trenger noen å henge sammen med i løpet av helgen, er vi i FTPN et trygt alternativ. Vi er nærmere enn du tror.

Les mer
Mangfoldskafe i Tromsø

Mangfoldskafe i Tromsø

Det startes opp Mangfolds Kafe igjen i Tromsø på følgende datoer. 30 April og 28 Mai. Den blir å være på Bymisjonen Parkgata 22, nedre inngang.

Les mer