Aktivitet

 • Miss Toppen skrev en oppdatering for 4 uker siden

  @oyvor1 Hei Øyvor.
  Det er like stille her inne som i Himmelen en lørdagskveld. Men innimellom dras det igang gode samtaler. Just wish de kunne oftere fortsette ute.
  Lyst å være med ut en gang, så hyl ut.
  Enig med deg at sko, sminke og holdning må på plass først. Skjønt, som du jo er inne på, en balansert mellomting mellom pornodiva og bryggesjauer.
  Jeg har noen velfungerende sminketips ja, om du ønsker.

  • Hei, takk for ditt hyggelige svar, ja jeg er jo klar for å lære noen grunnleggende tips på sminke, mitt daglige liv og mine drømmer er i hver sin ende av skala, ingen ville tro det, men slik er det med alle her tror jeg når vi er som vi er.
   Våre kropper er en ting som skaper store utfordringer i å passe inn i det motsatte kjønn, vel nok om det, jeg er jo ikke på langt nær din progresjon, jeg er jo bare i starten som en stygg andungen, mens du er blitt en svane, smil.
   Vedr. Å gå ut, vet jeg ikke, jeg har ikke vært ute som crossdresser, jeg tror ikke jeg tør.
   Klem.
   • Du tenker for mye.
    Det kan være fint, men det hindrer deg mer enn det gangner deg.
    La andre her på forumet være sin egen skala, anbefaler at du bruker kreftene dine på din egen.
    Oftest når jeg leser transer skriver slik du skriver, tenker jeg alltid først ‘hun her vil egentlig ingen vei’. Kjenn godt etter, stemmer det med deg?
    Jeg har hjulpet mange i å få et mye større liv som kvinne, så jeg vil mene at jeg er kompetent til dette og har ganske gode evner.
    Før jeg eventuelt lærer deg sminke eller annet, må jeg høre svar på dette spørsmålet over. Vil du dette? Hvordan ser du for deg din drøm, den i motsatt ende av hverdagslivet.
     • smil, jeg vet Miss Toppen, jeg ønsker et liv som til nærmet kvinne, men har mange ankere ute som mann, som legger bånd, men de slipper!
      Og jeg har lyst å vite mer, kunne mer som kvinne ,sminke , klær, etc, gå ut og tørre, jeg vil dette, men jeg må skynde meg langsomt, et steg av gangen, er så sykt redd for å bvære for vulgær, kanskje vi kan treffes en gang,
      mvh. Øyvor
       • Nattaklem
         • Ja, jeg vil alltid treffes. Elsker å møte på nye, da helst irl.
          Jeg har to tips du kan holde deg fast i ang det å være redd for å gå ut. Sørg for å være passe gjennomført og finn noen liberale gode venner/venninner som liker den personen du prøver å bli. Kombinasjon av de to relativt enkle faktorene der, er pure suksess. Har sett det utallige ganger, og det er en helt enkel sannhet i det.

          Hvor bor du hen?
          Jeg bor i Kristiansand.

           • Skal ha siste langhelg på mc til helgen.
            Doller meg opp hjemme, ferjen over til Hirtshals og nedover mot København og innom venner på veien. Så blir nok mc’n snart parkert for vinteren 🙁
            Skal ha fetishfest hjemme helgen 5 okt.
            Muligens Oslohelg 19 oktober.
            Storhelg i Oslo 7-10 nov.
            Treffes en gang en plass på disse datoene?