Vikingtreff for kjønnskreative barn og deres familie på Stensveen 8 -10 juni 2018

Vikingtreff for kjønnskreative barn og deres familie på Stensveen 8 -10 juni 2018

I sommer hadde vi et fantastisk vikingtreff for barn. 9 familier bodde her. Noen i vikingtelt, noen i fjelltelt, noen på flatseng, hele huset og hagen ble tatt i bruk. Sola skinte hele helgen. Dette var et samarbeidsprosjekt mellom FTPN, Brunes Ressurssenter og Stensveen Ressurssenter.

Foreldre takker for at vi alle støtter opp om deres små superhelter og at vi ser viktigheten av det. Mange glade og trygge barn som rodde vikingskip, prøvde langbue og kasteøkser, badet,  klatret i trærne, sparket fotball, tegnet og hadde gode samtaler.

Gode ord fra foreldre taler for seg: Tusen takk fra innerst i hjerteroten for nok en minnerik helg på Kapp, med Vikingtreff for kjønnskreative barn med familier. Dette er et flott lavterskeltilbud i inkluderende miljø fylt av hjerterom og varme. Vi er veldig takknemlige for måten vi har blitt tatt imot på, med åpne armer, støtte og det at vi for lov til å være en del av et så unikt og uvurderlig felleskap. Vi har møtt nye og gamle venner, lekt snakket, badet, vært vikinger og fått minner for livet. Tusen takk for oss.

I det siste bil kjørte ut fra tunet på Stensveen åpnet himmelen seg og regnet pøste ned.

Takk for ei fantastisk helg med gode mennesker i vår hage.

Hilsen Marion og Harald

Send